Consultancy & (project)management

Wil Gulpen heeft al sinds 1995 ervaring op het gebied Projectmanagement. Hij is een gecertificeerd Prince2, ITIL Changemanager en Probaat projectmanager met ervaring bij diversen bedrijven zoals onder andere KPN Telecom, ATOS Origin, Ricoh Nederland, Radboud Universiteit en DB Schenker.

Prince2 standaard is toonaangevend op het gebied van projectmanagement. Het staat voor “Projects in controlled environments” en het is een gestructureerde methode voor effectief projectmanagement. Probaat was een projectmanagement methodiek van KPN. Daarnaast opleiding gevolgd voor Agile Product Owner, Agile Scrum Master en Agile Prince2.

Binnen deze bedrijven heeft hij projecten gedaan binnen diverse werkvelden zoals Overheid, Onderwijs, Telecom, Gezondheidszorg en meerdere commerciële instellingen.

Tevens hij functies ingevuld als Servicemanager en Change Coördinator. Als manager heeft hij een nieuwe afdeling volledig ingericht met alle daarbij behorende processen en het aansturen van de medewerkers. De combinatie van ervaring, oog voor de medewerkers hun ontwikkeling en mogelijkheden is hij in staat om als manager te functioneren en zijn team en de processen om de afdeling heen te optimaliseren. Om dit in zijn geheel beter te kunnen onderbouwen heeft hij de opleiding Hoger Management van Nemas gevolgd.

Wilt u meer weten, bekijk dan het LinkedIn profiel.